Skapa/Ändra Foruminlägg

1

Radera inlägg

1. Radera inlägg
Raderar aktuellt inlägg.
2

Uppladdning av bilder eller filer

2. Uppladdning av bilder eller filer
Klicka på denna för att ladda upp bild eller fil.

Bilder:
Innan uppladdning har man möjlighet att justera bildernas upplösning och storlek.

Filer:
Vid uppladdning av filer så observera att dessa ej lagras i funktionen Dokument utan tillsammans med inlägget. Om man tar bort in inlägget så tas även filen bort.
Om man laddar upp en fil kommer en länk till filen att skapas i inlägget med texten "Länk till uppladdad fil".

Se mer här angående uppladdningsfunktionen.
3

Spara

3. Spara
Sparar data samt stänger popup.
4

Tillbaka

4. Tillbaka
Stänger popup utan att spara data.
5

Länk

5. Länk
Här kan du skriva in en intern eller extern länk till en annan webbsida. Denna ska börja med http://
6

Bildlänk

6. Bildlänk
Här skriver du in en ev. bildlänk (URL) som du vill ha med.
7

Bildbredd

7. Bildbredd
Denna används för att välja en bilds max.bredd.
8

Texteditor

8. Texteditor
I denna skriver man och formaterar sitt Foruminlägg. Det finns en mängd med funktioner i denna som påminner om andra editorer som t.ex. Word.