Länkar

Här kan man länka till externa webb-sidor eller till interna dokument.
Lägg in de länkar som ni vill ha samlade för era användare.
1

Visa sidinfo

1. Visa sidinfo
Om man vill ändra antalet poster som visas per sida så kryssa för denna för att se Sidinfo.
För att dölja sidinfo-raden så ta bort krysset.
2

Skapa ny länk

2. Skapa ny länk
Vid klick på denna knapp öppnas ett fönster för att skapa en ny länk till annan webb-sida.

3

Ändra länk

3. Ändra länk
Här redigerar man sin tidigare inskrivna länk.

4

Blädderfält

4. Blädderfält
Blädderfältet visas automatiskt om antalet poster är större än inställt Sidinfo. Med pilarna kan man bläddra mellan sidorna.
5

Sidinfo

5. Sidinfo
Här ställer man in hur många poster som får visas på sidan. Om du väljer 999 i listan så kommer alla poster att visas och ingen bläddring sker. Om denna ej visas så kryssa för Visa sidinfo.